Runow Media – din partner för bild- och ljudproduktion.

Sedan 1999 arbetar vi med filma konferenser och evenemang, både live och on demand för webben. Vi levererar även konferensteknik och producerar utbildnings-, informations- och kampanjfilmer som hjälper dig med din kommunikation med dina målgrupper.

03Konferens och evenemang:
Vi tillhandahåller videoteknik och personal som möjliggör att evenemanget filmas med flera kameror och mixas ”direkt” för distribution live eller on demand på nätet eller till exempel DVD. Vi levererar även helhetslösningar för ljud-, ljus och bildproduktion under ert evenemang, innefattande t ex projecering av talare/artist/powerpoints på storbildsskärmar. Vi kan även leverera konferensstöd med talare- och ärendehantering samt votering. Tillsammans med dig sätter vi samman bästa lösningar för att er evenemang skall få bästa möjliga inramning.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Grafisk produktion
Behöver du hjälp att ta fram grafisk produkter. Vi har tjugo års erfarenhet av produktion av tidningar, affischer, foldrar, annonser och hela kampanjer.
I Runow Media får du en partner specialicerad på ta fram material åt idé- och medlemsburna organisationer, där en djup förankring och förståelse internt är A och O för att lyckas med sin externa kommunikation.

Runow Media startades 1999 och är ett produktionsbolag med specialisering på Grafisk design och film/TV-produktion. Vi arbetar både med beställningsfilm och inspelningar av evenemang, konserter, seminarier m.m. för direktsändning på t ex Internet.
Runow Media bedriver också produktion och utbildningsverksamhet inom barn- och ungdomskörsmusik med särskild inriktning på Gospel. Karin Runows populära sånger och musikaler beställer du lätt via hemsidan. Här kan du också ladda hem demo-noter för påseende.